Eurociencia.com
Eurociencia.com
Eurociencia.com
Primaria Secundaria Formación Profesional Universidad

Búsqueda de productos:
(en singular)


búsqueda avanzada

inicio

LA NOSTRA NOVA WEB PER A VOSTÈ

(castellano, english, français, euskera, galego )

Ho haurà notat si visita de tant en tant la nostre web: és totalment nova.

Hem volgut facilitar el seu accés, proposar-li un "interface amigable" i afegir-li noves prestacions, en particular una àmplia base de dades dels nostres productes: a més de disposar dels nostres catàlegs "on line", que es poden descarregar clicant sobre el que li interessa a la dreta, ara pot buscar directament productes o serveis a l'esquerra.

Informi's de qui som, conegui els nostres projectes internacionals, els nostres nous productes i les ofertes especials que fem en permanència, disposi de pràctiques preparades, amb el seu protocol, descripció i material, i descarregui's uns quants programes didàctics que estan a la seva disposició.

No dubti en fer-nos els seus comentaris, ens ajuden a enriquir i fer progressar aquest lloc, que és abans de res el seu. I visiti'l amb freqüència: s'està actualitzant en permanència.

La resta de la web esta de moment en Castellà, donada la gran quantitat d'informació que inclou, però el nostre objectiu és, en una segona etapa, anar tenint-la en les altres llengües d'Espanya.

Bon surf!Acerca de - Legal - Accesibilidad
Catálogo Ciencias
Catálogo Tecnologia
Catálogo Equipamiento
Consulte nuestros catálogos
actualizados en la sección descargas
Asociación Iberdidac
Miembro de Iberdidac